Fotbollcup Finspång 2017

 
I somras spelades Fotbollcup Finspång för 23 gången med ungdomslag från hela Sverige. För 2017 står vi inför en förnyelse helt efter SvFF riktlinjer angående resultaträkning i cup och fotbollsspel i Sverige. Det betyder att vi ej kommer att räkna resultat på klasser till och med 12 år, Grupper 13 år och äldre kommer att ha resultaträkning som tidigare år,

I klasser upp till 12 år inleds cupen med ett gruppspel, där alla möter alla men utan att tabeller redovisas, efter gruppspelet delas man in i olika slutspelsgrupper. Vi delar upp dessa grupper efter tidigare samlade matchresultat i gruppspelet för att få så jämna slutspelsgrupper som möjligt, men inga oavgjorda matcher kommer att avgöras på straffar och ingen slutsegrare kommer att koras.

 

www.fotbollscupen.se

Skriv ut