Jag heter Marianne Östbom och mitt stora intresse är konst i alla dess former. I den här utställningen finns kopior på ett axplock av det jag har skapat här på Eductus och jag har använt mig av olika tekniker och material, både blandat och var för sig.

Jag har gått utanför min comfortzon med mer eller mindre lyckat resultat;) men det har varit en träning för mig. Att inte prestera perfekt, vinkelrätt och vykortsaktigt, som en duktig flicka, har varit en stor utmaning! Och vet ni, jag har kommit fram till att bara göra för att det är kul är underbart stimulerande! Tänk att det ska ta så lång tid att komma på det! XD

Till utställningen hör också en liten tipspromenad. Gå den gärna, vem vet, du kanske kommer lära dig något;) Och du, rösta på dina tre favoriter bland tavlorna! En liten vink till mig om vad som gillas och är värt att satsa mer på! <3

Orginalen är till salu och säljs utan ram och passepartout. Säg till mig eller personal vid intresse!

 

Mycket Nöje!

Marianne Östbom

Skriv ut